2014. december 9., kedd

Karácsonyi szépségek

Érkezik az év legcsodásabb időszaka, a karácsony és ezzel együtt a szebbnél szebb karácsonyfa alá kívánkozó, limitált sminkkollekciók is. A nagy kozmetikai cégek és divathazák idén is igazán kitettek magukért. Megannyi pazar csomagolás, csillogó, ünnepi színek gondoskodnak arról, hogy a luxus érzete a maximumon legyen. Nem is csoda, hogy ilyenkor komoly dilemmát okoznak az olyan divatbolondoknak, mint amilyen én magam is vagyok. A sok gyönyörűség láttán úgy érzem, hogy az összeset akarom, megszállottan.
Most összegyűjtöttem nektek az ismertebb márkák idei szépségeit, hogy segítségetekre legyek a választásban, ha éppen ti is elgondolkodtatok azon, melyiket kérjétek a Jézuskától. Ha pedig eddig nem szerepelt a listán egyik sem, akkor gyanítom ezután a mustra után fel fog kerülni rá egynéhány.;)
Hát kezdjük...

Dior

A divatház a tőle megszokott luxus kivitelben hozta ki idén az ünnepi kollekcióját, amit Golden Shock névre keresztelt. A sok aranyló csomagolás láttán azonnal nyilvánvalóvá válik miért is kapta ezt a nevet. Persze a beltartalom sem hanyagolható el. Csillogó highlighterek arany és pink színben; csodás színösszeállítású szemhéjpúder szettek; üde, rózsás ajkakat varázsló szájfények biztosítják az ünnepekre a decens megjelenést. Igazi különlegessége a kollekciónak a két tónusú rúzs, melynek egyik oldalával matt hatás érhető el, míg a másikkal fényes, csillogó finish. A kettő együtt pedig pazar...




Chanel

A Chanel a már ikonikussá vált visszafogott csomagolásban dobta piacra a Plumes Précieuses karácsonyi kollekcióját. (Bár azért ajakrúzsukat ők is aranyló köntösbe bújtatták.) A divatház az ezüst és arany érdekes keveredésével alkotta meg különleges ünnepi szettjeit. A kollekciójában megtalálható szemhéjpúder készlettel izgalmas, füstös tekintetet varázsolhatunk magunknak percek alatt a fémes színek segítségével. A hideg és meleg tónusú csillámok különleges irizálása miatt igazi remekműre sikeredett a highlighter is. A repertoárból pedig nem hiányozhat a csábító vörös ajakrúzs és körömlakk sem. A kollekciót krémes szemhéjpúderek és szemceruzák gazdagítják még.





Lancome

A céget Párizs fényei ihlették meg. Az amúgy is fényűző város ilyenkor még tündöklőbb, mint ahogy a Champs-Élysées-n végigrohanó francia nő is, aki tele van csupa bájjal. Éteri arcán megcsillani látszanak a fények. A Lancome ünnepi kollekciójában megtalálható elegáns vörös rúzs és az angyali orcát biztosító highlighter garantálja azt a legendás, sikkes megjelenést, amiért a francia nőket annyira irigyeljük. Az igéző szemeket pedig a csodás szemhéjpúder palettájuk és az ikonikus szempillaspiráljuk segítségével érhetjük el.




MAC

A MAC minden évben olyan karácsonyi összeállításokkal rukkol elő, amik közül biztosan mindenki megtalálja a számára legjobban tetsző és legjobban álló darabokat. A Keepsakes nevet viselő kollekció komplett sminkpalettákból, illetve egyes arcterületekre specializálódó szépítő "megoldáscsomagokból" áll. Roppant praktikus és egyben szemet gyönyörködtető kivitel. Abszolút kedvenc! A képek alább magukért beszélnek.:)










 Bobbi Brown

A másik nagy favoritom idén karácsonnyal a Bobbi Brown által megálmodott kreáció. A krokodilbőr utánzatú csomagolás nagyon exkluzív, csábító hatású. Igazi elegáns darabokat rejt a kollekció, na meg persze itt sem hanyagolható el a praktikum. A természetes megjelenést pártoló márka az ünnep közeledtével kissé bevállalósabbá vált, a vörös szín az ő kollekciójukban is visszaköszön mint ahogy a csillogás sem maradhat el náluk sem. Mindenesetre még mindig a jól megszokott natúr és meleg csoki, praliné színek a dominánsak. Szemhéj-, és rúzspaletták, ecsetkészletek, highlighterek, körömlakkok...minden mi szem, szájnak ingere:)




L'oreal

Kakukktojás a sorban, mivel nem kifejezett karácsonyi kollekció, azonban exkluzivitása miatt abszolút méltónak tartottam betenni a listába. Az idei év végén a L'oreal Paris két rúzs kollekcióval állt elő, melynek megalkotásához olyan nagy sztárok szolgáltak múzsául és adták nevüket az egyes darabokhoz, mint Jennifer Loper, Freida Pinto, Eva Longoria, Julianne Moore, Blake Lively és még sokan mások. A legújabb kollekció a Collection Exclusive Pure Reds, mely a piros szín majdnem teljes palettáját vonultatja fel, azt ígérve, hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő árnyalatot. A korábbi hónapokban egyébként ugyanezekkel a nagy nevekkel megkomponálta a L'oreal a tökéletes nude rúzsokat is. Így már nem lehet mellélőni a sápasztó színekkel. Csak meg kell találnunk a számunkra megfelelőt.




Estée Lauder
Ez inkább a cég szokásos év végi ajánlata, mint sem karácsonyi kollekció, de mindenképpen figyelemre méltó. Make-up mániásoknak kötelező!:) A feltétel úgy szól, hogy bármilyen Estée Lauder illat vásárlása esetén megvásárolható a képen látható szett 20 900 Ft-ért. Elgondolkodtató ajánlat, hisz a készletbe foglalt termékek összértéke erősen a százezres vonalon mozog.

Nos remélem nem vettétek zokon, hogy egy bejegyzésbe sűrítettem ezt a témát, de magamból kiindulva, jobb szerintem egyben látni a felhozatalt. Bízom benne, hogy tudtam segíteni. Vagy csak nagyobb káoszt okoztam?:) Minden tiszteletem azé, aki tud választani a nagy választékból. Nektek melyik tetszik a legjobban? Márka vagy csomagolás alapján döntötök? Befolyásol titeket az exkluzív karácsonyi csomagolás? Szívesebben megveszitek ilyenkor a piperét?
Köszönöm, hogy itt voltál velem most is, és ne felejtsd el leadni az igényt a Jézuskánál:)

Szabina


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése